Nederland Zingt

8 april 2017, 19:10

Koor- en samenzang vanuit de Sint-Catharinakerk in Eindhoven met The Martin Mans Formation o.l.v. Martin Mans en het jeugdkoor Oosterhoutse Nachtegalen o.l.v. Wim Schoones. Marco den Toom en Martin Mans bespelen het orgel. Mark Brandwijk zit achter de vleugel en David Wilschut speelt saxofoon.

Interview met Martin Mans

Martin Mans viert dit jaar zijn 40-jarig jubileum als organist. Een mooie reden voor een interview met de jubilaris. Voorafgaand aan de tv-opnames in Eindhoven vertelt hij aan Henk van Steeg over zijn jonge jaren als organist, zijn geliefde psalm en zijn jubileumconcert op donderdag 25 mei in de Rotterdamse Laurenskerk op het grootste orgel van Nederland.

In deze uitzending hoor je de liederen:

  • Groot is Uw trouw
  • Nader mijn God bij U 
  • Hoe groot zijt Gij
  • Siyahamba
  • Wie zich door God alleen laat leiden
  • De kracht van Uw liefde
  • On eagle's wings
  • Hef je hoofd omhoog

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: