NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Nederland Zingt

22 april 2017, 18:40

Kijk en geniet van een mooie muzikale compilatie van de Nederland Zingt Dag 2017. In deze extra lange aflevering hoor je Sharon Kips, Joke Buis, At Once en natuurlijk heel veel samenzang vanuit de Jaarbeurs Utrecht. Veel liederen staan in het teken van het thema 'Bouw Uw Koninkrijk'. Zing je mee?

In deze uitzending hoor je de volgende liederen en medleys:

  • Dank-medley
  • De liefde van je vrienden
  • Bouw Uw koninkrijk-medley
  • Jij bent de liefde
  • God is trouw-medley
  • Lichtstad met uw paar'len poorten
  • Maranatha-medley

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: