NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Nederland Zingt

29 april 2017, 19:00

Koor- en samenzang vanuit de Grote of Sint Janskerk in Schiedam met het Christelijk Jongerenkoor Jigdaljahu o.l.v. Bert Noteboom en Interkerkelijk Mannenkoor Tholen o.l.v. Mark Westdorp. Begeleidende musici zijn onder anderen Marco den Toom (orgel), Pascal van de Velde (trompet), een strijkkwintet en Jaco van Houselt (solo).

Bekijk het lied: Gij die alle sterren houdt

In deze uitzending hoor je de liederen:

  • O eeuw'ge Vader sterk in macht
  • Gij die alle sterren houdt
  • Jezus ik wil komen
  • Psalm 119
  • 't Zij vreugde mijn deel is
  • Achter de wolken
  • Door de nacht van strijd en zorgen
  • Nog even en Gods dag breekt aan

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: