Nederland Zingt op Zondag

30 april 2017, 09:15

Zingen over de dood. Niet echt iets waar je direct enthousiast over wordt. De dood kan angstig zijn en verdrietig. Rouwen om een geliefde is zwaar. Wat is het dan een troostende gedachte dat de dood niet het eindpunt is. 'Wie in mij gelooft zal leven, ook al is hij gestorven', zegt Jezus. En daar zingen we dan wel weer graag over!

Bekijk het lied: Glorie aan God

In deze uitzending hoor je de liederen:

 • Glorie aan God
 • Vaste rots van mijn behoud
 • Psalm 8-medley
 • 'k Heb geloofd en daarom zing ik
 • Grote God die mij bevrijdt
 • Hij kwam bij ons heel gewoon
 • Leer mij Uw weg / Psalm 25: 2
 • Gods zegen bidden we je toe
 • Wat de toekomst brengen moge
 • Jezus is ons licht en leven
 • Sterk als de dood is de liefde
 • Vader van eeuwigheid
 • Daar juicht een toon

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: