Nederland Zingt op Zondag

21 mei 2017, 09:15

God wil dat iedereen tot inkeer komt. Dan zal Jezus terugkomen en maakt Hij alles nieuw. Gods liefde is zo groot dat hij geduldig wacht. Hij geeft iedereen een kans. God houdt zich aan zijn belofte. Hij is ons niet vergeten. Laten we samen zingen rond het thema 'Houd moed'.

Lied: Ik weet in wie ik geloofd heb

In deze uitzending hoor je de liederen:

 • Ik weet in wie ik geloofd heb
 • Stromen van zegen
 • Hef je hoofd omhoog 
 • Psalm 116
 • Laat de kind'ren tot mij komen
 • Psalm 139 / Heer U kent mij als geen ander
 • Een lied voor mijn Koning
 • Psalm 111:1 / Psalm 6:2 / Psalm 86:4
 • Ga met God en Hij zal met je zijn
 • Houd Vol
 • Onze Vader
 • Zoveel groter is Uw liefde   
 • O Heer Jezus kom

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: