NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Nederland Zingt

5 augustus 2017, 19:05

Koor- en samenzang vanuit de Sint-Catharinakerk in Eindhoven met The Martin Mans Formation o.l.v. Martin Mans en het jeugdkoor Oosterhoutse Nachtegalen o.l.v. Wim Schoones. Marco den Toom en Martin Mans bespelen het orgel. Mark Brandwijk zit achter de vleugel en David Wilschut speelt saxofoon.

In deze uitzending hoor je de liederen:

  • Groot is Uw trouw
  • Nader mijn God bij U 
  • Hoe groot zijt Gij
  • Siyahamba
  • Wie zich door God alleen laat leiden
  • De kracht van Uw liefde
  • On eagle's wings
  • Hef je hoofd omhoog

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: