NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Nederland Zingt

12 augustus 2017, 19:05

Koor- en samenzang vanuit de Goede Herderkerk in Emmen met medewerking van Vocaal Ensemble Magnificat o.l.v. Daniel Rouwkema. Ook hoor je het Christelijk Mannenkoor Stadskanaal o.l.v. Johan Pots. Meewerkende musici zijn onder anderen Elisabeth Hopman (fluit), Hendrie Westra (percussie), Ronald IJmker (piano) en Martin Zonnenberg (orgel).

In deze uitzending hoor je de liederen:

  • God is mijn Herder
  • Jezus, Hij is Koning
  • Hoe moeten wij U loven
  • Voetstappen in het zand
  • Ik zie een poort wijd open staan
  • Zing een nieuw lied
  • Psalm 121
  • Dankmedley: Hemelse Vader, wij brengen U de eer / Voor Uw liefde Heer Jezus / U zij de glorie

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: