Nederland Zingt op Zondag

13 augustus 2017, 09:15

Maak je je zorgen over de toekomst? Leg je zorgen dan neer bij God en vertrouw Hem. Zing met ons mee en weet: God overziet het verleden, heden en de toekomst. Ken Hem in al je wegen, dan zal Hij je paden rechtmaken. Een mens stippelt zijn weg uit, de Heer bepaalt de richting die hij gaat. En die weg is altijd de beste weg. We zingen rond het thema 'Gods weg, de beste weg'.

Lied: Al de weg leidt mij mijn Heiland

In deze uitzending hoor je de liederen:

 • Al de weg leidt mij mijn Heiland
 • Als 't bazuingeschal
 • Psalm 8 / Heer onze God hoe heerlijk is Uw Naam
 • Prijs mijn ziel
 • Zegen ons Heer
 • Hier in Uw heiligdom
 • Elke knie moet buigen
 • A prayer of Saint Patrick
 • Zegen ons Heer
 • Breng ons samen
 • Heer, wijs mij Uw weg
 • Wat de toekomst brengen moge
 • Jezus, ga ons voor

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: