Nederland Zingt op Zondag

11 september 2017, 06:20

Hoe kun je nog meer op Jezus lijken? Door simpelweg te leven met Hem. Door met Hem te leven, ga je op Hem lijken. In deze uitzending zingen we liederen rond het thema 'Leef met Hem'. De koor- en samenzang komt onder meer vanuit de Oude Kerk in Delft met medewerking van soliste Joke Buis en de Amsterdam Staff Songsters onder leiding van Roel van Kesteren.

Lied: Ik wandel in het licht met Jezus

In deze uitzending hoor je de liederen:

  • Ik wandel in het licht met Jezus
  • Lees je bijbel bid elke dag
  • Hef je hoofd omhoog 
  • Psalm 43: 3 en 4
  • 'k Heb geloofd en daarom zing ik
  • Jezus mijn Jezus
  • Ik weet in wie ik geloofd heb
  • Wat ons bond, God, is verbroken
  • Ik kom met haast
  • Wonderlijk
  • Jezus, ik wil heel dicht bij U komen
  • Als wij wand'len met Hem
  • Wees mijn verlangen
  • Aan de bronnen van ons leven

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: