NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Nederland Zingt

30 september 2017, 19:10

Wat is het goed dat er een Israëlzondag is. Hier willen wij ook bij stil staan met een Nederland Zingt-special in het teken van Israël. We voelen ons verwant met het volk van God! In deze uitzending zingen we schitterende liederen rondom dit thema. Zing je mee?

In deze uitzending hoor je de liederen:

  • Stad van Goud
  • Hinnee matov oema najiem
  • Psalm 124
  • Jeruzalem, o eeuw'ge gouden stad
  • Psalm 84
  • How beautiful upon the mountains
  • Zo stevig als wat
  • Psalm 32
  • Lichtstad met uw paar'len poorten

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: