NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Nederland Zingt

21 oktober 2017, 19:15

Koor- en samenzang vanuit de Sint-Catharinakerk in Eindhoven met The Martin Mans Formation o.l.v. Martin Mans en het jeugdkoor Oosterhoutse Nachtegalen o.l.v. Wim Schoones. Marco den Toom en Martin Mans bespelen het orgel. Mark Brandwijk zit achter de vleugel en David Wilschut speelt saxofoon.

Lied: Groot is Uw trouw

In deze uitzending hoor je de liederen:

  • Gij boden rond Gods troon
  • I'm feeling fine
  • Bless the Lord
  • Psalm 139
  • Het ruwhouten kruis
  • Heer, ik kom tot U
  • Ga maar gerust
  • Groot is Uw trouw

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: