Nederland Zingt op Zondag

26 november 2017, 09:15

Voel je je vermoeid en heb je veel zorgen? Dan kan het zomaar eens zijn dat je ziel dorst heeft. 'Heb je dorst? Kom naar mij en drink', zegt Jezus. Hij is als water voor je ziel. Breng je vermoeidheid en je zorgen bij Hem. Hij zal je nieuwe kracht geven. De liederen in deze uitzending zullen je hierbij bemoedigen. We zingen rond het thema 'Kom maar bij mij'.

Lied: Abba Vader

In deze uitzending hoor je de liederen:

 • Abba Vader
 • Heerlijk is Uw naam
 • Jezus ga ons voor
 • Heer wees mijn gids
 • Dankt, dankt nu allen God
 • Psalm 81
 • Psalm 130
 • Zie de Zon
 • Vrucht dragen
 • Mijn Jezus ik hou van U
 • Sanctus
 • Komt vermoeiden, kom tot Jezus    
 • Welk een vriend is onze Jezus     
 • Mijn Herder is de Heer
 • Diep, diep aan Uwe voeten

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: