Nederland Zingt

9 december 2017, 19:10

Kijk en luister naar koor- en samenzang vanuit de Westerkerk in Enkhuizen met medewerking van de jonge soliste Sterre van Boxtel. Ook hoor je Vocalgroup Voice en een samengesteld Nederland Zingt-koor uit Enkhuizen en omgeving.

Muzikale medewerking verlenen Brassband De Wâldsang, pianist Jan Lenselink en organist Martin Mans. Ruben Bekx speelt contrabas en de violen worden bespeeld door Christianne Mosterd-van den Berg, Marleen Veldstra en Isabelle Doodhagen.

Lied: Jezus alleen

In deze uitzending hoor je de liederen:

  • Hoe zal ik U ontvangen
  • Aan U, Vader, alle glorie
  • Glorie aan het Lam
  • Eens zal op de grote morgen
  • My Lord what a morning
  • Gebed om zegen
  • Heden gaat heel de hemel open
  • Dank sei Dir Herr
  • Dona nobis pacem
  • Jezus alleen

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: