Nederland Zingt op Zondag

17 december 2017, 09:15

Als je het nieuws kijkt, lijken er alleen maar slechte dingen te gebeuren in de wereld. Gods bevrijding kan dan nog enorm ver lijken. Advent is leven vol verwachting. Met Kerst vieren we de geboorte van een kind. Een geboorte die alles anders maakt. De geboorte van onze redder. Onze hoop. We zingen in deze uitzending liederen rond het thema 'Er is hoop'.

Lied: Ontferm U

In deze uitzending hoor je de liederen:

 • Ontferm U
 • Wees mijn verlangen
 • Looft God die zegent al wat leeft
 • Licht voor alle volken
 • Van U wil ik zingen
 • Heer, ik hoor van rijke zegen
 • Wij loven U, o Heer / Psalm 136 / Lof zij de Heer
 • Psalm 8-medley
 • Gebed voor de werkdag
 • Op U, mijn Heiland, blijf ik hopen
 • Gij die alle sterren houdt
 • Hope Arise
 • O kom, o kom, Immanuël

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: