Nederland Zingt op Nieuwjaarsdag

1 januari 2018, 09:15

Een heel gelukkig nieuwjaar gewenst namens Nederland Zingt. We wensen jou een gezegend jaar toe. Dat je God heel dichtbij mag ervaren en dat je zelf een licht mag zijn voor de mensen om je heen. Natuurlijk wensen we jou ook veel muzikaliteit en prachtig gezang toe in het komende jaar. Later we daarom meteen goed beginnen door op deze eerste dag van 2018 samen voor God te zingen. We zingen liederen rond het thema 'Wees een lichtje'.

Lied: Licht van de wereld

 • Licht van de wereld
 • Samen in de naam van Jezus
 • Mijn Vader dank U wel
 • Al de weg leidt mij mijn Heiland
 • Psalm 90 / O God die droeg ons voorgeslacht
 • Leid mij Heer / Lead me Lord
 • Jezus ik wil komen
 • Veilig in uw nabijheid
 • Grote God zie ons verlegen
 • Heer, U bent mijn leven
 • Amen / this little light
 • Maak ons tot een stralend licht
 • Laat mij zijn een instrument
 • Heer, uw licht en uw liefde schijnen

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: