Nederland Zingt

6 januari 2018, 19:10

Na de schitterende kerstuitzending in de Eusebiuskerk in Arnhem, is vanavond het tweede deel vanuit deze prachtlocatie te zien. Nederland Zingt Proms. Liederen als ‘U zij de glorie’ en ‘Hoe groot zijt Gij’ worden op unieke wijze uitgevoerd door onder andere Sharon Kips en de Vocal Group. Ook hoor je Ernst Daniël Smid en de koorleden van het Kampen Boys Choir. Wat je nog meer kan verwachten van deze uitzending? Heel veel samen zingen, samen geloven natuurlijk! Zing je mee?

In deze uitzending hoor je de liederen:

  • Eeuwig en machtig Heer
  • Hoe groot zijt Gij
  • Bron van liefde
  • Majesteit
  • Heilig heilig heilig
  • U zij de lof / Dankt, dankt nu allen God
  • U zij de glorie
  • Ga nu heen in vrede

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: