Nederland Zingt op Zondag

14 januari 2018, 09:15

'Vertrouw op Mij', het klinkt zo makkelijk. Slechts drie woorden. En toch kan het zo moeilijk zijn om je zorgen over te geven aan God en op Hem te vertrouwen. Het kan zo lastig zijn dat je bidt dat je God vertrouwt, maar in je hart voel je dat niet zo. Of dat het je niet eens lukt om te bidden. Te teleurgesteld. Te moe. Zanger Kees Kraayenoord zei eens tijdens een interview: 'Als je het niet zeggen kan, zing het dan.' Zullen we dat samen gaan doen?

Lied van de week- Mijn toevlucht

In deze uitzending hoor je deze liederen:

  • Mijn toevlucht
  • Leid mij Heer
  • Genade, zo oneindig groot
  • Eens zal op de grote morgen
  • In de veelheid van geluiden
  • Psalm 42
  • Groot is Uw trouw
  • Lopen op het water
  • 'k stel mijn vertrouwen
  • Houd me trouw aan U

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: