Nederland Zingt op Zondag: Ik ben de weg

4 maart 2018, 09:15

Ben jij weleens bang voor veroordeling van God? Of voel je je soms te min voor Hem? 'Wees maar niet bang', zegt God dan tegen jou, 'Ik ben de weg voor jou gegaan. En als je dat gelooft en als je daar vertrouwen in hebt, dan mag je met mij de weg gaan'. Laat je daarom bemoedigen met geweldige liederen over de liefde van onze Vader. Liederen die we onder andere zingen in de Grote of St. Michaëlskerk in Oudewater.

In deze uitzending hoor je de volgende hoopvolle liederen:

 • Vreugde,vreugde
 • Psalm 101:1, 2 en 5
 • Bless the Lord
 • Komt vermoeiden, komt tot Jezus
 • God heeft het eerste woord
 • O Jezus, hoe vertrouwd en goed
 • Ik geloof in God de Vader
 • Bouw Uw koninkrijk
 • Onze Vader
 • Wees mijn Leidsman
 • Heer wees mijn Gids
 • Jezus ga ons voor
 • Al de weg leidt mij mijn Heiland

Bekijk hier de uitvoerenden en de liedteksten.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: