Tijd voor God

18 maart 2018, 09:15

Schiet stille tijd er bij jou ook weleens in? Of misschien zelfs wel vaker dan weleens? Voor velen herkenbaar. Door de drukte van alledag kan tijd voor God vergeten worden. Of ben je simpelweg te moe om te bidden. Toch is het zo waardevol om wel die tijd vrij te maken. Dat kun je doen door te bidden of stil te zijn, of juist heerlijk te zingen voor God. De liederen komen vanuit de Lambertuskerk in Wouw.

We zingen de volgende liederen:

 • Ik wil mij gaan vertroosten
 • Heer, geef ons de kracht
 • Lof zij de Heer
 • Vader, dank U dat ik mag leven
 • Wij danken U
 • Leer mij Uw, o Heer
 • Psalm 25
 • Schuilplaats
 • Gods zegen bidden we je toe
 • Breng dank aan de Eeuwige
 • Heden gaat de hemel open
 • Wordt maar stil
 • Trek mij dicht bij U
 • Wees stil voor het aanzicht van God
 • Stil

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: