Hosanna!

25 maart 2018, 09:15

Voor velen is kerstmis dé periode van zingen. In reclames klinken aanstekelijke belletjes en op de radio worden non-stop kerstklassiekers gedraaid. Maar wat dacht je van Pasen? Neem bijvoorbeeld palmpasen waarbij we vieren dat Jezus Jeruzalem binnenrijdt. 'Hosanna' roepen de mensen om hem heen. Wat een geweldige dag moet dit geweest zijn! Daarom zingen we vandaag allemaal 'aanstekelijke palmpasenklassiekers'. Ook kun je meezingen met onze geweldige opname in de St. Catharinakerk in Eindhoven.

We zingen de volgende liederen:

 • Heer wees mijn gids op heel mijn levenspad
 • Jesus, remember me
 • Door de nacht van strijd en zorgen
 • Ik loof de Heer
 • Geprezen zij de Heer
 • Jezus mijn verblijden
 • Zolang er mensen zijn op aarde
 • Nader mijn God bij U
 • Hoe groot zijt Gij
 • Wie zich door God alleen laat leiden
 • Glorie aan het Lam
 • Jubel aarde, prijs uw Koning
 • Hosanna, hosanne de Koning komt
 • Uw liefde voor mij
 • Koning met eer gekroond

Bekijk hier de uitvoerenden en liedteksten.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: