Zing vol vreugde

8 april 2018, 09:15

Zingen met een hart vol vreugde; soms zal het je gemakkelijk afgaan, maar op andere dagen komen de woorden wellicht wat moeizamer over je lippen. Dagen waarop je je niet zo goed voelt bijvoorbeeld. Daarom zingen we in deze uitzending liederen die je hierbij zullen helpen. Liederen die je hart vullen.

Zing mee met deze vreugdevolle liederen:

 • Ik weet in Wie ik geloofd heb
 • In Gods hand (Voetstappen in het zand)
 • U bent mijn schuilplaats, Heer
 • Lof zij de Heer
 • Van U wil ik zingen
 • Zingt volop Gods lof
 • Komt kinderen niet dralen
 • Er is een verlosser
 • O Machtig God
 • De dag die wij van U ontvingen
 • Geprezen zij de Heer
 • Geprezen zij God
 • De nieuwe dag
 • Vreugde van mijn hart
 • Eens als de bazuinen klinken

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

 

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: