Nederland Zingt op Zondag

10 juni 2018, 09:15

Voel je je geestelijk moe? Of ben je juist lichamelijk uitgeput? Of misschien zelfs beide? Bij God mag je tot rust komen. Ontspannen dichtbij Hem. Hij zal je vrede geven in jouw hart. De liederen zijn speciaal geselecteerd op bemoediging. Liedteksten om je hart mee te versterken.

Vanochtend zingen we:

 • In bidden en in smeken
 • Jezus, ik wil heel dicht bij U komen
 • Morgenlicht
 • Psalm 103:3
 • Psalm 103 Loof de Koning, heel mijn wezen
 • Looft de Here mijn ziel
 • Juich doe mee allemaal
 • Psalm 150
 • De zegen van God onze vader
 • Gods zegen voor jou
 • Psalm 90 vers 1
 • O God die droeg ons voorgeslacht
 • Psalm 90
 • Geef me de 5
 • Namen van God
 • Roep om rust
 • Komt vermoeiden, kom tot Jezus
 • Wordt maar stil
 • Wees mijn verlangen

Liedteksten

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: