Nederland Zingt in de Zomer 7 juli

7 juli 2018, 10:06

Zing de zomer door met Nederland Zingt in de Zomer!

Op televisie starten onze reguliere uitzendingen in september weer. Maar via onze website zingen we gewoon door. Elke zaterdagavond rond 19.00 verschijnt een kersverse aflevering van Nederland Zingt in de Zomer.

Wat kun je verwachten?

Fijne liederen, persoonlijke verhalen en tussendoor zonnige beelden: dat is Nederland Zingt in de Zomer. Wij vroegen bekende gezichten van Nederland Zingt of zij zelf een Nederland Zingt-aflevering wilde samenstellen. Zo kun je zaterdag 7 juli genieten van liederen die door dirigent Bert Noteboom zijn uitgekozen. Bert vertelt waarom de gekozen liederen zo speciaal voor hem zijn. En daar komen bijzondere verhalen uit!

Liederen met een verhaal

Zo blijven je stembanden goed opgewarmd tot de reguliere uitzendingen in september weer op televisie beginnen. Bovendien leer je artiesten als Joke Buis en Martin Zonnenberg beter kennen aan de hand van hun lievelingsliederen.

Vanaf zaterdag 19.00 kun je de eerste uitzending hier bekijken door op de 'afspeellijst' te klikken. 

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: