Nederland Zingt op Zondag - Dichtbij God

8 juli 2018, 09:15

Ben jij weleens bang voor veroordeling van God? 'Wees maar niet bang', zegt God dan tegen jou. 'Ik ben de weg voor jou gegaan. En als je dat gelooft en als je daar vertrouwen in hebt, dan mag je met mij de weg gaan.' Laat je daarom bemoedigen met geweldige liederen over de liefde van onze Vader. Liederen die we onder andere zingen in de Walburgiskerk in Zutphen.

Bekijk hier welke liederen we zingen

 • Psalm 121
 • Mijn Herder is de Heer
 • Glorie aan het Lam
 • Looft, looft de Heer
 • Komt laat ons vrolijk zingen
 • God is getrouw, zijn plannen falen niet
 • Ga niet alleen door 't leven
 • Psalm 134
 • De Heer is mijn Herder
 • Bron van licht en leven
 • Trek mij dicht bij U
 • Heer wees mijn Gids
 • Nader tot u o Heer
 • Jezus, ik wil heel dichtbij U komen
 • Loof de koning heel mijn wezen

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.
 

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: