Nederland Zingt in de Zomer - 28 juli

28 juli 2018, 00:00

Welke liederen zou zangeres Joke Buis uitzoeken als zij zelf een Nederland Zingt uitzending mag samenstellen? Je ziet het in deze aflevering van Nederland Zingt in de Zomer. Een aflevering met onder andere prachtige Johannes de Heer-liederen en openhartige gesprekken. Klik op de button hieronder en zing mee!

Deze liederen gaan we zingen

  • Wees mijn verlangen
  • Groot is Uw trouw, o Heer
  • Welk een vriend is onze Jezus
  • Al de weg leidt mij mijn Heiland
  • Daar ruist langs de wolken
  • Ik weet in wie ik geloofd heb
  • Heerser over alle dingen
  • Lichtstad met Uw paarlen poorten
  • 'k ben reizend naar die stad
  • Lof zij de Heer
Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: