Nederland Zingt op Zondag - Gods liefde voor jou

9 september 2018, 09:15

God hield zo van ons dat Hij zijn enig geboren zoon voor ons gegeven heeft. Wat een ongelooflijk groot offer is dat geweest. Wat doet dat met je, als je daar bij stilstaat? En houden wij deze liefde voor onszelf of zijn we in staat om het te delen? We zingen vandaag over Zijn liefde voor ons.

Deze liederen gaan we zingen

 • Ik hef mijn ogen
 • Eenzaamheid
 • In bidden en in smeken
 • Looft de Here mijn ziel
 • Prijst Hem, prijst Hem
 • Halleluja, eeuwig dank en ere
 • Komt, laat ons vrolijk zingen
 • Mijn herder
 • Psalm 87
 • De zegen van God onze Vader
 • Zie ons wachten
 • Liefde was het onuitputtelijk
 • Uw liefde voor mij
 • Maak liefde waar

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden

Bekijk het lied: Liefde was het onuitputtelijk

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: