Nederland Zingt Dag Special

15 september 2018, 19:10

'Open armen' dat was het thema van de Nederland Zingt Dag 2018 in de Jaarbeurs Utrecht. Bij het terugzien van deze prachtige beelden is er een grote kans dat jouw armen bedekt zijn met kippenvel. Want dit was een dag om niet te vergeten. Zoveel verschillende mensen en stemmen die samen God prijzen met zichtbare ontroering op hun gezichten. Zo'n dag als deze blijft ongelofelijk speciaal. Herbeleef de mooiste momenten tijdens deze uitzending.

Deze liederen gaan we zingen

  • U bent welkom
  • Hoe groot zijt Gij
  • Licht aan
  • Jezus is de goede herder
  • Voor Marie Louise
  • Hiney matov
  • Volle verzeek'ring
  • I surrender
  • U zij de glorie

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: