Nederland Zingt - Vlissingen

22 september 2018, 19:10

Met het samengesteld projectkoor ga je vanzelf meezingen. Zoveel plezier stralen deze koorleden uit. Je hoort het koor samen met vocal group FaVor in de Jacobskerk in Vlissingen. Een stralende Martin Mans is de dirigent en Joost van Belzen zorgt voor geweldige orgelmuziek. Een prachtige locatie om samen te zingen, samen te geloven.

Deze liederen gaan we zingen

  • Zolang wij ademhalen
  • Leun op mij
  • Ik hef mijn ogen op naar de bergen / Psalm 121
  • De Heer verschijnt te middernacht
  • Een weg naar U
  • Mijn ziel is stil tot God
  • Wij wachten stil op Gods ontferming
  • Stil, mijn ziel wees stil
  • De stilte zingt U toe, o Here

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden
 

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: