Nederland Zingt op Zondag - God wil jou laten stralen

23 september 2018, 09:15

Mattheus 11:29-30: 'Neem mijn juk op je en leer van mij, want ik ben zachtmoedig en nederig van hart. Dan zullen jullie werkelijk rust vinden, want mijn juk is zacht en mijn last is licht.' Het juk dat God op jou legt door Jezus is niet om je kapot te maken, maar om je dicht bij Hem te houden. Om je zonder twijfels en zorgen in zijn spoor te laten lopen, zodat je al stralend laat zien dat God de Heer is.

Bekijk het lied: Maak ons tot een stralend licht

Deze liederen gaan we zingen

 • Een weg naar U
 • Zie ons wachten aan de stromen
 • De schepping getuigt
 • Samen in de naam van Jezus
 • Mijn Jezus, mijn Redder
 • Loof de Here mijn ziel
 • De vreugde voert ons naar dit huis
 • Psalm 62
 • Psalm 75
 • Eeuwig Woord, U willen wij bezingen
 • Psalm 121
 • Maak ons tot een stralend licht
 • Twinkelend schitterlicht
 • Licht voor alle volken
 • Amen / This little light

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden
 

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: