Nederland Zingt Special: Bemoediging

6 oktober 2018, 19:10

Iedereen heeft af en toe extra steun nodig. Troostende woorden als je zelf de woorden niet kunt vinden. Maar ook aansporing als het wel goed met je gaat. Een steuntje in de rug van: 'Ga zo door.' Waar je ook doorheen gaat op dit moment, hoe je je ook voelt, we hopen dat de liederen een bemoediging voor je zullen zijn.

Deze liederen gaan we zingen

  • Veilig in Jezus' armen
  • Nader tot U o Heer
  • O God die droeg ons voorgeslacht
  • Uw liefde laat nooit los
  • God van liefde, God van trouw
  • Geest van Hierboven
  • My life is in your hands
  • Volle verzeek'ring

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden

Afspeellijst Bemoediging

Kun je wel wat bemoediging gebruiken? Laat je troosten door twaalf liederen en speel ze zo vaak af als jij dat wilt.

Voorproefje op de uitzending

Speciaal voor jou hebben we hier een voorproefje op de uitzending. Regina Ederveen speelt hier prachtig een harp improvisatie op Psalm 42: 'Als een hert dat verlangt naar water.' - Dit lied sluit aan bij het verhaal van Martin Mans die dit een bijzonder bemoedigend lied vindt. Klik hier om het verhaal van Martin Mans te bekijken.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: