Nederland Zingt op Zondag - Jezus volgen

21 oktober 2018, 09:15

Al kun je ervan dromen om Jezus te volgen en is het volgen van Hem het mooiste wat je kunt verlangen, het kan ook een strijd zijn. Bloed, zweet en tranen kan het kosten. Het is afzien en volhouden. Een kruisweg van winnen door het verlies heen. Kun je hier wel wat extra kracht voor gebruiken? Zing dan mee met deze prachtige liederen vol hoop en troost.

Bekijk het lied: Ik wandel in het licht met Jezus

Deze liederen gaan we zingen

 • Wees mijn verlangen
 • Als een hert
 • Loflied
 • Komt laat ons vrolijk zingen
 • Geprezen zij de Heer
 • Ik wil mij gaan vertroosten
 • Psalm 100
 • Uw liefde laat nooit los
 • Zolang wij ademhalen
 • Wees mijn Leidsman
 • Kijk vooruit, loop verder
 • Jezus ga ons voor
 • Hij kan zomaar naast je lopen
 • Ik wandel in het licht met Jezus

 

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: