Nederland Zingt op Zondag - Mijn ziel juicht!

18 november 2018, 09:15

David is dankbaar voor alles wat God hem geeft. Zijn ziel juicht tot God. Juichen als het goed gaat in je leven, is niet zo moeilijk. Maar wat als het niet goed gaat? Hoe kijk je dan naar God? Ben je dan nog steeds dankbaar en toegewijd? En wat levert het ons op om te allen tijden je geluk in Hem te zoeken? Rondom dit thema zingen we vanuit de Westerkerk in Enkhuizen.

Bekijk het lied: Stil, mijn ziel, wees stil

Deze liederen gaan we zingen

 • Grote God zie ons verlegen
 • Je hoeft niet bang te zijn
 • Mijn Herder is de Heer
 • Psalm 98 en 66
 • Psalm 100
 • Psalm 150
 • Aan U vader alle glorie
 • Glorie aan het Lam
 • Gebed om zegen
 • Dona nobis pacem
 • Ik wandel in het licht met Jezus
 • Licht dat aanstoot in de morgen
 • Loof de Heere mijn ziel
 • Psalm 130
 • Psalm 119: 40 en 66

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: