Nederland Zingt op Zondag - Wees moedig

27 januari 2019, 09:15

Wat als wij in een land zouden leven, waar we ons geloof niet openlijk mochten belijden? Hoe zou het voelen om met een mes op onze keel te moeten kiezen tussen God of een andere god? Wat is in zo'n situatie dan moedig? Ergens voor staan of dwars tegen de stroom in durven gaan, vergt moed. Maar het is zeker niet gemakkelijk om moedig te zijn.

Lied van de week: Houd vol

Deze liederen gaan we zingen

 • Komt laat ons vrolijk zingen
 • Ik ben zo dankbaar
 • Jezus mijn verblijden
 • Heer, wijs mij uw weg / Psalm 25 / Heilige Geest van God
 • Houd vol
 • Ik wens je moed
 • Jezus alleen
 • Jezus, ik wil heel dicht bij U komen
 • Bescherming is er bij de Heer
 • Majesteit
 • Al de weg leidt mij mijn Heiland
 • Hier is Uw heiligdom
 • Als de Heiland zal verschijnen
 • De meester is wachtend op u
 • Eens als de bazuinen klinken

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden

 

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: