Nederland Zingt op Zondag - Wees niet bang

10 februari 2019, 09:15

De liederen in deze uitzending gaan erover dat je niet bang hoeft te zijn voor God. Je kunt groot ontzag hebben voor God en je wellicht soms klein voelen tegenover Hem en andere christenen, maar angst hoeven we niet te hebben, zegt Jezus veelvuldig in het nieuwe Testament.

Lied van de week: Veilig in Jezus' armen

Deze liederen gaan we zingen

 • Ik kom in uw heiligdom binnen
 • Ik weet in Wie ik geloofd heb
 • Veilig in Jezus' armen
 • Steeds dichterbij
 • Elke knie moet buigen
 • Leid mij Heer / Lead me Lord
 • Medley Psalm 42: 1 / Als een hert / 'k blijf Hem prijzen / Psalm 42: 5
 • Psalm 122
 • Grote God zie ons verlegen
 • Naastenliefde
 • Wie kan zich meten

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: