Nederland Zingt op Zondag - U vormt ons bestaan

24 februari 2019, 09:15

God staat aan het begin van ons bestaan. Telkens probeert Hij ons te vormen, te kneden, om ons innerlijk mooier te maken. Zoals een pottenbakker zijn klei vormt tot een prachtig kunstwerk. Gods uiteindelijke doel is dat we meer en meer op Hem gaan lijken. Zing je mee: "Bron van liefde, licht en leven, laat uw vreugde in ons zijn."

Lied van de week: Heilige Geest van God

Deze liederen gaan we zingen

 • Ik geloof in God de Vader
 • Jezus ik wil komen
 • God maakt geschiedenis
 • Bless the Lord
 • Loof de Koning
 • Wees mijn verlangen
 • Bron van liefde, licht en leven
 • Breng dank aan de Eeuwige
 • Spirit of the Living God
 • Gezegend Hij die komt
 • Psalm 148:1 en 5
 • Huis van God
 • Looft God die zegent al wat leeft
 • Medley: Heer, ik hef mij hart en handen b. Here maak mij uwe wegen c. Psalm 25 
 • Liefde Gods
 • Bless the Lord

Bekijk hier de teksten en uitvoerenden.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: