Nederland Zingt op Zondag - Herstel mijn eerste liefde

17 maart 2019, 09:15

Misschien herkenbaar: je wordt geraakt door God. Precies op het juiste moment kreeg je een knipoog van Hem. Misschien sprak hij je aan door een lied, gebed of via een dierbare. Je bent geroerd door Zijn liefde. En toch ga je later twijfelen. Waren die woorden wel van God? Heb ik het me niet gewoon ingebeeld? Je wordt onzeker, voelt niks meer. Dan zijn deze liederen voor jou. Liederen om het vuur weer aan te wakkeren. Je hart opnieuw te verwarmen voor God en de eerste liefde te herstellen.

Lied van de week: Zoveel groter is uw liefde

Deze liederen gaan we zingen

 • Psalm 118:1 en 5
 • Mijn Vader, dank U wel
 • Ik val niet uit Zijn hand
 • Herstel mijn eerste liefde
 • Zoveel groter is Uw liefde
 • Uit liefde voor mij
 • Ik zie in zoveel
 • 'k Zal Uw liefde immer loven
 • Overvloedig geef ik u
 • De kracht van Uw liefde
 • Zo lief had God de Vader ons
 • Vreugde, Vreugde
 • O Heiland, trouwe Heer
 • Je hoeft niet bang te zijn
 • God die ons heeft voorzien

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: