Nederland Zingt op Zondag - Aan U houd ik mij vast

7 april 2019, 09:15

'Mijn sterkte, aan U houd ik mij vast, ja, God is mijn burcht,' zegt David in psalm 59. Je kunt boos worden op mensen die jou onrecht aandoen. Je kunt mensen veroordelen of het heft in eigen handen nemen. Maar David roept tot God. De Here is zijn houvast. Daar zijn prachtige liederen over geschreven. Liederen die al jaren bemoedigen. Generaties groeiden ermee op en nog steeds geven de woorden kracht.

Lied van de week: Het ruwhouten kruis

Deze liederen gaan we zingen

 • Heer onze God hoe heerlijk is Uw Naam
 • Dank U
 • Vader dank U dat ik mag leven
 • Lof zij de Heer
 • Ik bouw op U
 • Het ruwhouten kruis
 • Glorie aan God
 • Op bergen en in dalen
 • Halleluja
 • Komt kinderen niet dralen
 • Psalm 119
 • O God van hemel, zee en aard
 • Als ik Hem maar kenne
 • Neem, Heer, mijn beide handen

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: