Nederland Zingt op Zondag - Zie mij, mijn God

28 april 2019, 09:15

Goed om naar God uit te roepen als Hij ver weg lijkt. Mooi als je tegen alle ervaring in bidt. Prachtig als je vertrouwt op Gods genegenheid. En geweldig als je uit vertrouwen al zingt over de hulp die nog moet komen. En als dat allemaal niet lukt, dan mag je ook deze woorden zeggen: 'Zie mij, mijn God.'

Deze liederen gaan we zingen

 • Ere zij aan God de Vader
 • Lof zij de Heer
 • Psalm 116
 • Zoek eerst het koninkrijk
 • Gij boden rond Gods troon
 • Bless the Lord
 • Psalm 139
 • Grote God zie ons verlegen
 • Blijf mij nabij
 • Heer ik kom tot U
 • Heer U bent altijd bij mij
 • Leer mij Uw weg, o Heer
 • Groot en geweldig
 • Heer U kent mij als geen ander
 • Namen van God

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

Lied van de week: Heer U bent altijd bij mij

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: