Nederland Zingt Dag

25 mei 2019, 18:40

'Hij laat niet los', het thema van de Nederland Zingt Dag 2019. Een thema dat niet loslaat, want ook in deze uitzending komt God dichtbij door de kracht van samen zingen. De bandleden van Sela en Kees Kraayenoord zingen de liederen vanuit hun tenen, waardoor de woorden nog meer gaan leven.

Deze liederen gaan we zingen

  • De kracht van Uw liefde
  • Een schip in de storm
  • Klem vast aan de rots u
  • Stromen van zegen
  • God van licht
  • Houd vol
  • Juicht want Jezus is Heer / Hij is verheerlijkt
  • Mijn toevlucht

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

Meer hoogtepunten van de Nederland Zingt Dag bekijken?

Wil je de overdenking van Jurjen ten Brinke of dominee Arie van der Veer bekijken? Of één van de prachtige getuigenismomenten? Bezoek dan onze nederlandzingtdagpagina en bekijk nog eens alle hoogtepunten terug.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: