Nederland Zingt - Roermond

1 juni 2019, 18:40

De samenzang komt uit het mooie Limburg. We zingen prachtige liederen vanuit de Sint Christoffelkathedraal in Roermond. Dat doen we o.a. met een speciaal daarvoor samengesteld Limburgs projectkoor o.l.v Martin Zonnenberg. Ook gaan we genieten van het vocaal ensemble Silhouet en meisjeskoor Giocoso.

Deze liederen gaan we zingen

  • Psalm 72
  • De Heer is mijn herder
  • God is mijn herder
  • Jezus vol liefde
  • Jesus remember me
  • Laudate Dominum
  • Gij zult in vreugde water putten
  • Laat de kind'ren tot mij komen
  • A psalm of worship
  • U kennen, uit en tot U leven

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden

Protestant en katholiek zingen samen

Tijdens de Nederland Zingt avond in Roermond werkten protestants en katholiek op een heel fijne manier samen met maar één doel. Muziek maken om God te prijzen, te eren en te danken. 'Dé manier', volgens deken plebaan pastoor Mercks. Samen zingen tot eer van God verbindt. Henk van Steeg interviewde de pastoor.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: