NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Nederland Zingt - Vlissingen

15 juni 2019, 18:50

'Koorleden gezocht voor Nederland Zingt in Vlissingen'. Op deze oproep ontvingen we enorm veel enthousiaste reacties. Het resultaat zie je in deze uitzending: een gepassioneerd projectkoor van 150 koorleden onder leiding van Martin Mans. Verder klinken de zangeressen van Vocal Group FaVor fantastisch in de Jacobskerk en zingen we hele mooie samenzangliederen.

Deze liederen gaan we zingen

  • Zolang wij ademhalen
  • Leun op mij
  • Ik hef mijn ogen op naar de bergen / Psalm 121
  • De Heer verschijnt te middernacht
  • Een weg naar U
  • Mijn ziel is stil tot God
  • Wij wachten stil op Gods ontferming
  • Stil, mijn ziel wees stil
  • De stilte zingt U toe, o Here

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: