Nederland Zingt op Zondag - Hij is erbij

14 juli 2019, 09:15

God ontgaat niets. Het kwaad dat je overkomt. Het ongeluk dat je treft. De tranen die je huilt. De gedachten die in je omgaan. Je krijgt misschien geen pasklaar antwoord. Maar wel de belofte dat Hij jou zal troosten. Jezus heeft zelf onrecht en leed ervaren. Zowaar Hij heenging, komt Hij terug. De laatste zet is aan Hem, met alle zegen van dien! Daar kennen wij prachtige liederen bij.

Deze liederen gaan we zingen

 • Samen zingen, samen geloven 
  • Dag en nacht Heer
  • Psalm 139
  • Heerser over alle dingen
 • Liederen vanuit de Bovenkerk in Kampen
  • Ik heb de vaste grond gevonden
  • Vaste Rots van mijn behoud
  • Machtig God sterke rots
 • Thema: Hij is erbij 
  • Stil (verberg mij nu)
  • Voetstappen in het zand
  • Stil mijn ziel wees stil
  • Mijn God, mijn Herder, zorgt voor mij
  • Ik zal er zijn
 • Liederen uit de bundel van Johannes de Heer 
  • Ga niet alleen door 't leven
  • Soms groet een licht van vreugde
  • Bescherming is er bij de Heer

Bekijk hier de liederen en uitvoerenden

Lied van de week: Stil mijn ziel wees stil

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: