Nederland Zingt op Zondag - Zie mij, mijn God

4 augustus 2019, 09:15

Wat mooi als je tegen alle ervaring in bidt. Dat je vertrouwt op Gods genegenheid, zelfs als Hij op dat moment ver weg lijkt. Maar wat als het niet lukt om te bidden. Als je niet de juiste woorden kunt vinden. Dan mag je ook zeggen: 'Zie mij, mijn God.' De liederen in deze uitzending gaan onder andere over het gezien worden door God. De samenzang klinkt vanuit prachtige kerken zoals de Sint-Lambertuskerk in Wouw.

Deze liederen gaan we zingen

 • Samen zingen, samen geloven 
  • Grote God zie ons verlegen
  • Wie zich door God alleen laat leiden
  • Meester men zoekt U wijd en zijd
 • Thema: Zie mij, mijn God
  • Heer, ik kom tot U
  • Psalm 130
  • Vader van eeuwigheid
  • Hier in de stilte zoek ik naar U
  • Gebed om zegen
 • Liederen vanuit de Sint-Lambertuskerk in Wouw
  • Grote God die mij bevrijdt
  • Hoor mijn gebed
  • Leer mij Uw weg, o Heer
  • Psalm 25
 • Liederen uit de bundel Glorieklokken
  • 'k Ben een koninklijk kind
  • Vat mijne hand
  • Lichtstad met uw paar'len poorten

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

Lied van de week: Hier in de stilte zoek ik naar U

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: