Nederland Zingt op Zondag - Herstel mijn eerste liefde

1 september 2019, 09:15

Precies op het juiste moment klonk dat ene lied in je oren. Dat had je echt even nodig. Of juist wanneer je dat nodig had voelde God extra dichtbij. Maar dan begin je toch te twijfelen. Kwam dat lied wel van God? Of dacht je dat alleen maar? Liederen om God opnieuw dichtbij te voelen. Om je geloof in Hem te herstellen. Vanuit de Grote Kerk in Den Haag en nog meer andere mooie kerken zingen we prachtige liederen.

Deze liederen gaan we zingen

 • Samen zingen, samen geloven 
  • Vernieuw Gij mij, o eeuwig licht
  • Als een hert
  • Leid mij Heer, o machtig Heiland
 • Thema: Herstel mijn eerste liefde
  • Herstel mijn eerste liefde
  • De kracht van Uw liefde
  • Heer, Uw licht en Uw liefde schijnen
  • Zuiver hart
 • Liederen vanuit de Grote Kerk in Den Haag
  • Geest van God
  • Van U wil ik zingen
  • My life is in your hands
 • Liederen uit de bundel Hemelhoog
  • Wees genadig
  • Wees mijn verlangen
  • De rivier

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: