Nederland Zingt - Special Belofte

7 september 2019, 18:20

In deze speciale Nederland Zingt uitzending zingen we over ‘belofte’. Gods belofte naar ons toe dat er een einde komt aan pijn, onrecht en verdriet. Geen tranen meer. Wat een hemels vooruitzicht. Deze uitzending is een herhaling. Ten tijde van het uitzenden van deze special bereikte ons het verdrietige nieuws dat Kinga Bán is overleden. Een groot gemis. Ter nagedachtenis aan deze bijzondere zangeres zullen wij liederen van haar delen en zingen dat God ook bij ons is in tijden van verdriet.

Let op: vanaf deze week komt Nederland Zingt iets vroeger op de avond. Geniet voortaan vanaf 18:20 uur van de mooiste liederen op NPO2.

Deze liederen gaan we zingen

  • Prijst Hem, prijst Hem
  • Mijn Herder
  • Ik prijs U, Heer, en hef een danklied aan
  • Op U mijn Heiland blijf ik hopen
  • De grote dag breekt spoedig aan
  • Er is een dag
  • Ik zal er zijn

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

Online uitzending geheel in het teken van Kinga Bán

Kinga Bán heeft veel prachtige liederen gezongen voor Nederland Zingt. In deze tv-uitzending ziet u twee van die liederen. Liederen waarin volop de belofte doorklinkt. We hebben ook een speciale uitzending gemaakt waarin u nog veel meer mooie liederen van Kinga kunt zien.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: