Nederland Zingt Dichtbij - David Delaami

29 september 2019, 11:05

David is gevlucht uit het land dat hem lief is naar Nederland, waar hij nu ruim tien jaar woont. Eigenlijk heet hij Muhammad Ali, vernoemd naar de beroemde bokser. David is zijn doopnaam, vernoemd naar koning David. Hij woont in Eindhoven en gaat daar naar een Pinkstergemeente, waar hij al sinds zijn achttiende komt. Hij heeft tien jaar op een verblijfsvergunning moeten wachten. Gelukkig is dit gelukt. David werkt nu in een autowasserette en is semiprofessioneel bodybuilder. David vertelt aan Jurjen ten Brinke hoe hij ontdekte dat hij er mag zijn. Hierover gaan ook de prachtige samenzangliederen.

Deze liederen gaan we zingen

 • Machtig God, sterke rots
 • Een koninklijk kind
 • De kracht van Uw liefde
 • Mijn Vader dank U wel
 • Op U alleen, mijn licht, mijn kracht
 • Jezus leeft in eeuwigheid
 • Uw liefde redde mij
 • Psalm 139
 • Met open armen
 • Hier ben ik kind
 • Ik zal er zijn

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

Lied van de week: Uw liefde redde mij

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: