Nederland Zingt Dichtbij - Ghislaine Heesen

27 oktober 2019, 11:00

In deze uitzending van Nederland Zingt Dichtbij ontmoeten we Ghislaine Heesen. Zij blijft met lege handen achter na een moeilijke periode, waarin ze letterlijk niets meer heeft. Op een oude boerderij in Drenthe maakt ze een nieuwe start. De boerderij groeit langzaam uit tot een zorgboerderij waar kinderen een permanent of tijdelijk thuis krijgen. Na een oproep geeft Ghislaine de zorgboerderij voor enige tijd uit handen om als arts op Lesbos te gaan helpen. Een lied zorgt er tijdens die periode voor dat Ghislaine nog meer het leed van anderen onder ogen ziet en haar taak om kinderen te helpen in de praktijk wil brengen.

Deze liederen gaan we zingen

 • Juicht want Jezus is Heer
 • Wie zich eens gaf aan Jezus
 • Maak liefde waar
 • Vrucht dragen
 • Toon Mijn liefde
 • Ik zie goud in jou
 • Ik wil jou van harte dienen
 • Samen te dienen (Heer, wat een voorrecht)
 • Geef ons een hart U toegewijd
 • Gods hart klopt voor jou
 • Gebed om zegen
 • Muzikale verrassing

Lied van de week: Toon Mijn liefde

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: