Nederland Zingt Special: De Heer is mijn Herder

16 november 2019, 18:20

Wat een mooie belijdenis: 'De Heer is mijn Herder.' Die prachtige woorden uit Psalm 23 vormen het thema voor deze uitzending. 'Zelfs al ga ik door een donker dal, U bent bij mij.' Liederen vol hoop, troost en bemoediging vanuit verschillende locaties van ons land.

In verband met het overlijden van Wim Magré, sluiten we de uitzending af met één van de laatste liederen die hij bij Nederland Zingt dirigeerde: "Ik ben veilig in Jezus' armen." Veilig in de armen van de Goede Herder.

Deze liederen gaan we zingen

  • Heer, wees mijn Gids
  • Psalm 23
  • Gij trouwe Herder
  • God is mijn Herder
  • Jezus is de goede Herder
  • Mijn Herder
  • Psalm 100 (in Israelische stijl)
  • Ik ben veilig in Jezus' armen

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: