Nederland Zingt Dichtbij - Elza Postma

26 januari 2020, 11:00

Elza Postma heeft een moeilijke jeugd. Maar als zij Jezus leert kennen, begint er een proces van herstel. Ze ontdekt in dans haar talent en geneest van de vele negatieve gedachten die ze had. Inmiddels heeft ze een eigen dansschool opgericht. In deze uitzending vertelt Elza hoe God haar door dans en muziek genezen heeft, maar ook hoe ze nu zelf anderen bemoedigt en coacht door dans en muziek. Haar verhaal wordt versterkt door de mooie liederen die gezongen worden.

Deze liederen gaan we zingen:

 • 191105_09 - Hoor ons loflied
 • Pass me not, o gentle Savior
 • Mijn houvast
 • Houd me dicht bij U
 • Eeuwige God
 • Hij redde mij
 • Welk een Vriend is onze Jezus
 • Al de weg leidt mij mijn Heiland
 • t Zij vreugde mijn deel is
 • Wie maar de goede God laat zorgen 
 • Juich voor de Heer
 • Koning van hemel, zee en aard
 • Komt laat ons zingen altezaam

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: