Nederland Zingt - Bergen op Zoom

25 januari 2020, 18:15

'Ik bouw op U' en 'Lichtstad met Uw paar'len poorten'. Deze geliefde en bekende samenzangliederen worden in de Sint-Gertrudiskerk in Bergen op Zoom uit volle borst gezongen. Daarnaast zingen 'Choir4Hope' en het dameskoor 'Shira' ontroerende liederen om aandachtig naar te luisteren. Komende zaterdag om 18.15 op NPO2!

Deze liederen gaan we zingen:

  • Ik bouw op U
  • Dit is een morgen
  • Alles heeft zijn tijd
  • Je hoeft niet bang te zijn
  • Gebed
  • Neem, Heer, mijn beide handen
  • Toekomst
  • Lichtstad
  • Blijf mij nabij

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

De laatste woorden die hij zong waren: 'Lord I stretch my hands to you.'

'Ik ga een mooie toekomst tegemoet, maar jij zult het nog moeilijk krijgen. Zullen we zingen?' zei hij tegen haar. Margriet, uit het koor Choir4Hope wat aan deze uitzending meewerkte, verloor haar man aan kanker. De laatste woorden die hij zong waren: 'Lord I stretch my hands to you.' En dat terwijl Margriets man nog niet geloofde toen ze hem leerde kennen. Hoe hij tot geloof kwam vertelt zij in deze video.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: